Om oss

Möt Mount & Blade Warband och häpnas över allt spelautomat-relaterat innehåll som du kan hitta här. Jag är Malakai Serrano, en civilingenjör som brinner för spelautomater, eftersom jag älskar att bygga saker från scratch med hjälp av min kreativitet.

När jag var en ung pojke såg min familj hur intresserad jag var av teknik. Eftersom jag alltid hade sönder och lagade mina leksaker, hushållsapparater, och alla sorters maskiner som tillät mig att se hur de fungerade på insidan.

Det var så jag upptäckte hur mitt drömjobb skulle vara: jag älskar att bygga maskiner. Jag växte upp med en hårt arbetande far som ägnade sitt liv åt att bygga saker i trä, och att blanda våra passioner verkade inte som en helt galen idé.

Även om jag har ett lyckat företag som bygger spelautomater för många ”brick-and-mortar” kasinon över hela USA, så är det inte allt jag gör.

Mina designer och min forskning om spelautomater kan också användas på videospel-automater och online spelautomater eftersom operativsystemet på båda maskinerna är ungefär samma och innehållet är lika intressant.

Nu presenterar jag för er mitt ödmjuka online projekt för att visa alla vad jag vet om spelautomater. Det spelar ingen roll vilket tema, msuik eller färger som används i designprocessen av spelautomaterna, Nyckeln är att hålla det enkelt och attraktivt för publiken.

De flesta spelautomaterna nuförtiden är baserade på teman som sport, kändisar, popkultur, filmer och till och med gamla och älskade TV karaktärer som trollet Hugo. Ja, du läste rätt, den välkända skandinaviska TV karaktären som fick oss alla att skratta åt hans galna äventyr.

I Mount & Blade Warband kommer du att hitta många artiklar som diskuterar ämnen relaterade till spelautomater, hur de fungerar, skillnaden mellan datorspel och spelautomaterna som används nuförtiden, eller bara en fräsch recension av spelautomater med teman av kända karaktärer.

Kolla vår hemsida, gå med I vår gemenskap, och bli ett spelautomatsfan. Om du gillar spelautomater och vill veta lite mer om hur de fungerar, de bästa strategierna som du kan använda när du spelar, de olika Trollet Hugo relaterade spelautomaterna som finns tillgängliga, och mer roliga fakta, så är den här hemsidan för dig!