7 spelautomater med historie-tema att spela på i 2019

Spelautomater är gillade av många, eftersom deras popularitet ökar varje dag i både äldre och yngre publiker på grund av deras olika spellägen och designer.

Om du gillar historia, och skulle vilja spela på en spelautomat och tjäna pengar medan du samtidigt lär dig några fakta, är den här artikeln ett bra tillägg i din spelautomatslista.

108 Heroes Slots

Utvalda PostImages 7SpelautomaterMedHistorie TemaAttSpelapåi2019 108 Heroes Slots 1024x602 - 7 spelautomater med historie-tema att spela på i 2019

Följ den tuffa resan med dessa 108 hjältar som åker runt i antika Kina i det här 5-rulle spelet. Den här spelautomaten innehåller en bonusrunda med många multiplikationsbonusar och är även mobilvänlig.

Kinesiska bokstäver och många andra symboler används för att få dig att känna dig som om du lever i Qing Dynastins antika Kina.

Imperial Wars Slots

Utvalda PostImages 7SpelautomaterMedHistorie TemaAttSpelapåi2019 Imperial Wars Slots 1024x602 - 7 spelautomater med historie-tema att spela på i 2019

Med sina många jackpotts och free-spins, är den här spelautomaten som tagen ur ett napoleonskt krig med symboler som skepp, soldater, skatter, Napoleon Bonaparte som wildcard för att avluta ensemblen.

Da Vinci’s Vault Slots

Utvalda PostImages 7SpelautomaterMedHistorie TemaAttSpelapåi2019 Da Vinci’s Vault Slots 1024x602 - 7 spelautomater med historie-tema att spela på i 2019

Upptäck en ny värld fylld med kul och kunskap när du spelar den här konst och kreativitets-baserade spelautomaten. Spelet är fullt med Da Vinci’s konst och uppfinningar, vilket också är en del av symbolerna som visas på de här 5 rullarna.

Ha kul med det här nästan oändliga free-spins och bonusar och vinn pengar innan du träffar dödskallen mer än 3 gånger.

Boulder Bucks Slots

Utvalda PostImages 7SpelautomaterMedHistorie TemaAttSpelapåi2019 Boulder Bucks Slots 1024x602 - 7 spelautomater med historie-tema att spela på i 2019

Den här grottmannen och dinousare-baserade spelautomaten kommer få dig att tappa hakan med alla sina egenheter. Dess ”U-Pick” funktion låter spelaren välja exakt hur bonusrundan funkar. Och, om du inte gillar den gratis bonus rundans resultat kan du bara tacka nej till bonusen och börja om.

Titanic 1912 Slots

Utvalda PostImages 7SpelautomaterMedHistorie TemaAttSpelapåi2019 Titanic 1912 Slots 1024x602 - 7 spelautomater med historie-tema att spela på i 2019

Om du såg Dicaprio-Winslet filmen från 90-talet, Där historian om 1912 års Titanics sjunkande visas, kommer du att gilla det här spelet.

Hitta alla de gömda skatterna som kanske till och med finns kvar på Titanic och vinn pengar direkt genom att kombinera Titanic, skepparen, och de kända Jack och Rose symbolerna som finns på platts i spelet.

Napoleon & Josephine Slots

Utvalda PostImages 7SpelautomaterMedHistorie TemaAttSpelapåi2019 Napoleon Josephine Slots 1024x602 - 7 spelautomater med historie-tema att spela på i 2019

Napoleon Bonaparte’s avtryck på historian var stor, och det var även listan av hans älskare. Hans kärlekshistoria med Josefin har nu gjorts till en spelautomat med glittriga halsband, kronor och Napoleon och Josefin används som symboler på rullarna.

Få Josefins symbol och så krossas hon i massa bitar för att aktiver mer än 50 free-spins i rad.

Einstein Eureka Moments Slots

Medan den här spelautomaten säger sig vara baserad på Einstein, visar spelet också något symboliskt avseende till andra smarta hjärnor så som Graham Bell, Thomas Edison och till och med Newton i dess design.

Hitta sättet att göra dina egna vetenskapliga teorier medan du tjänar några gratis rundor eller slår jackpott.

Även om dessa maskiner garanterat inte är de mest populära spelautomaterna, är de definitivt ett bra urval av spel att testa för en historieälskare.

Njut av allt kul de här historia-baserade spelautomaterna har att erbjuda och sprid ordet till alla du känner som gillar historia lika mycket som du gör.

About Mount & Blade Warband

View all posts by Mount & Blade Warband →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *