3 äventyrs-inriktade spelautomater att spela under 2019

Om du är ett entusiastisk fan av äventyr och älskar att spela datorspel baserade på äventyr, kommer du garanterat att gilla några (om inte alla) äventyrs-inriktade spelautomats-spelen du kan spela under 2019.

Fortsätt läsa här för att hitta mer roliga och intressant titlar att testa nästa gång du vill snurra hjulet och känner dig lite äventyrlig.

Gonzo’s Quest: Search for the Golden City

Utvalda PostImages 3äventyrs InriktadeSpelautomaterAttSpelaUnder2019 Gonzo’sQuestSearchFortheGoldenCity 1024x602 - 3 äventyrs-inriktade spelautomater att spela under 2019

Vare sig du alltid har velat vara en nyfiken professor som Indiana Jones, eller bli en spion som James Bond, kan spela äventyrsspel ibland vara något som kan lindra klådan för äventyr. I det här roliga spelet, med 5 rullar och 3 rader, går du med Gonzo i sökandet för den försvunna staden El Dorado.

Fyllt med många bonusar blandade med den välkända “Avalanche Reels” funktionen, har det här spelet nästan blivit ett kult-spel i Skandinavien.

Mega Moolah: A Fun Safari Experience

Utvalda PostImages 3äventyrs InriktadeSpelautomaterAttSpelaUnder2019 MegaMoolahAFunSafariExperience 1024x602 - 3 äventyrs-inriktade spelautomater att spela under 2019

Gå med i den afrikanska safari-upplevelsen och ha kul medan du spelar en av de största och mest lönsamma spelautomaterna. Mega Moolah är känt för att göra många tillfälliga spelare rika med dess bonusar och free-spins. Det har 5 rullar, 3 rader, och 4 progressiva jackpotts som väntar på dig.

Orient Express: Find the Clues

Utvalda PostImages 3äventyrs InriktadeSpelautomaterAttSpelaUnder2019 OrientExpressFindTheClues 1024x602 - 3 äventyrs-inriktade spelautomater att spela under 2019

Gå på ett äventyr ombord på ett tåg vilket tar dig till olika städer på vägen medans du spelar för pengar.  Snurra rullarna och bli nedsänkt i storyn och de underbara grafikerna som Orient Express har att erbjuda.

Spelet innehåller 4 olika spellägen som får dig att känna dig som om du är i Paris, Belgrad, Venedig, eller Istanbul.

Nu är det dags att testa dessa 3 äventyr-baserade spelautomaterna och välja den du gillar mest innan årets slut.

About Mount & Blade Warband

View all posts by Mount & Blade Warband →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *