4 Fakta om Hugo 2 – spelautomaten med troll-tema

Trollet Hugo har varit del av popkultur sedan det sena 80-talet när han föst introducerades i Skandinavien. Efter han blev en framgång på skandinavisk TV, började han synas på olika tv serier, i olika länder, och tjänade kärlek och support från miljontals människor.

Det är ingen överraskning att en så älskvärd karaktär har sitt ansikte på nästan alla sorters Krims-krams som finns och att spela på en Hugo spelautomat är inte så svårt att tänka sig första gången man spelar.

I den här artikeln, kommer du att lära dig om lite nyfikna fakta om den söta karaktären och hans kasinospel adaption.

Hugo 2, uppföljaren till det förra “Play ’n GO” spelet är känt för att innehålla det kända trollet. I det här nya spelet börjar Hugo sin resa på en järnväg ombord på en gruvvagn på väg för att hitta den gömda skatten i slutet av järnvägen.

Nya Funktioner

Utvalda PostImages 4FaktaOmHugo2 SpelautomatenMedTroll tema NyaFunktioner 1024x485 - 4 Fakta om Hugo 2 - spelautomaten med troll-tema

Några bävrar kommer att synas från gång till gång för att visa dig att du är nära att vinna den magnifika 10 free-spins bonusen. Tack vare den hjälpsamma funktionen, är det möjligt att öka bonusen till hela 20 free-spins, vilket resulterar i fler chanser att vinna den stora jackpotten.

Bonusar och multiplikatorer

Utvalda PostImages 4FaktaOmHugo2 SpelautomatenMedTroll tema BonusarOchMultiplikatorer 1024x485 - 4 Fakta om Hugo 2 - spelautomaten med troll-tema

Samla in lite coins och påsar på vägen för att öka dina chanser att vinna bättre och större bonusar genom att aktivera en stor rad av vilda symbol kombinationer där Hugo, Afskylia, en tågchaufförs hatt och tåg tutor används på rullarna.

Motsåndare orsakar problem

Utvalda PostImages 4FaktaOmHugo2 SpelautomatenMedTroll tema MotsåndareOrsakarProblem 1024x485 - 4 Fakta om Hugo 2 - spelautomaten med troll-tema

Afskylia, Hugos ärkefiende, kommer inte vara tyst alls om Hugo letar efter guld och äventyr. När mer än 3 Afskylias syns på skärmen, är det dags att gå in i mini-gamet som firar bonus rundan.

Det innehåller många pussel och gåtor som Afskylia har förberett och Hugo måste lösa för att kunna klara bonus rundan.

Välj rätt nyckel

Utvalda PostImages 4FaktaOmHugo2 SpelautomatenMedTroll tema VäljRättNyckel 1024x485 - 4 Fakta om Hugo 2 - spelautomaten med troll-tema

Var försiktig med dina liv, och försök att inte förlora för många av dem om du vill uppnå framgång i det här spelet. Gå på rätt piedestaler för att göra klart testet och spring till den sista skatten. Välj rätt nyckel för att öppna lådan och fira efter du har vunnit den stora jackpotten.

Den här spelautomaten är lika rolig som alla andra, men att ha trollet Hugos historia i tanke gör spelupplevelsen 10 gånger bättre än att spela med vanliga gamla spelautomater.

About Mount & Blade Warband

View all posts by Mount & Blade Warband →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *